Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

                                                                       ΑΔΑ: ΩΡΒΜΩΚΥ-ΤΦΝ

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                             Νέα Ιωνία,  21 / 10 /2015
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                          Αρ. Πρωτ.: 31202 
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
                                                  
                                                  ΕΡΓΟ: Αναπλάσεις παιδικών χαρών
                                                  ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 12/2015
  
                              ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

 Ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής προκηρύσσει Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με το σύστημα της προσφοράς ενιαίου ποσοστού έκπτωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν.3669/08, για την ανάληψη του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ», δαπάνης κατά τον προϋπολογισμό 500.000,00€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΣΑΤΑ.
 Η Δημοπρασία θα διεξαχθεί από στις 10.11.2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 (λήξη παράδοσης προσφορών), στα γραφεία του Δήμου Νέας Ιωνίας, Αγ. Γεωργίου 40 και Αντλιοστασίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν προσερχόμενοι κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, να λάβουν γνώση των σχετικών τευχών της Μελέτης και να παραλάβουν τα αντίστοιχα τεύχη έναντι, του ποσού των δέκα ευρώ (10€), από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Ιωνίας (Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου, τηλ. 213 2000 437), το αργότερο μέχρι και Πέμπτη 05.11.2015. Τα τεύχη δημοπράτησης είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου (neaionia.gr).

  Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν:
1. Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις: 
α) Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ, εφόσον ανήκουν στην 1η τάξη και άνω για έργα κατηγορίας «Οικοδομικά».
β) Προερχόμενες από κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες σε αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.
γ) Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.
 2. Κοινοπραξίες Εργοληπτικών Επιχειρήσεων των παραπάνω περιπτώσεων α, β και γ σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους, υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του Ν. 3669/08 (κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία – ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής εκάστης επιχειρήσεως στο κοινοπρακτικό σχήμα το 25% του προϋπολογισμού της κατηγορίας).
3. Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στην τάξη Α1 του Μ.Ε.Ε.Π. για την κατηγορία των οικοδομικών έργων, με τις προϋποθέσεις της παρ. 10 του άρθρου 16 του Ν. 3669/2008 (αναβάθμιση ορίου λόγω κοινοπραξίας).

Για την συμμετοχή στην δημοπρασία απαιτείται η κατάθεση εγγυήσεως ύψους 8.130,08 ΕΥΡΩ € και ισχύος τουλάχιστον έως 08.09.2016 κατά τους όρους του άρθρου 24 του Ν. 3669/08.

                                                                                                                Ο Πρόεδρος
                                                                                    της Οικονομικής Επιτροπής
                                                                                           Φ. Τσομπάνογλου

 

Για τα τεύχη δημοπράτησης πατήστε εδώ 

Μοιραστείτε
Close Search Window