Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                ΑΔΑ: 7Ψ8ΓΩΚΥ-Ρ1Ν
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                 
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                      Ν. ΙΩΝΙΑ 10/12/ 2015
ΔΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                  Αρ. Πρωτ.   36670
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ
                                                                                                                 
                                                                                                                  
  ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Πρόχειρο Μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή  για την προμήθεια φυτών-υλικών όπως και την τοποθέτηση τους, για την «φυτοτεχνική αποκατάσταση της πλατείας Παλαιολόγου» στον Δήμο  Νέας Ιωνίας  για το έτος 2015 συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 50.065,31 €, σύμφωνα με την 28768/2015 μελέτη  της Δ/νσης Περιβάλλοντος  και την 356/1-12-2015 Πράξη Οικονομικής Επιτροπής.
Η δαπάνη θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Αστική  Αναζωογόνηση» του Πράσινου Ταμείου.
Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές στις 17/12/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00-10:30,στο Δημοτικό Κατάστημα, Αγίου Γεωργίου 40, 1ος  όροφος, Γραφείο Προμηθειών, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για περισσότερες πληροφορίες.
      Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί και ενώσεις προμηθευτών και  τα έξοδα δημοσίευσης στις εφημερίδες θα βαρύνουν τον ανάδοχο προμηθευτή.
 Θα  γίνονται  δεκτές  προσφορές  διαγωνιζόμενων  που  θα  αφορούν τη συνολική προμήθεια    όπως  προβλέπει  η   Διακήρυξη .
Οι επιθυμούντες να πάρουν µέρος στον διαγωνισμό οφείλουν να αποστείλουν σφραγισμένο φάκελο µε την προσφορά τους µέχρι της προηγούμενης ΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ στον Δήµο ή να παραστούν οι ίδιοι ή νόµιµοι εκπροσωποί  τους κατά την διάρκεια του διαγωνισµού.
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα πρέπει να προσκομίσουν, επι ποινή αποκλεισμού, εγγυητική επιστολή συμμετοχής στον διαγωνισμό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% της προϋπολογιζόμενης δαπάνης  προ φόρων (Παρ.7 άρθ. 15  Π.Δ. 28/1980)
Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη διεύθυνση των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, αρμόδιος υπάλληλος κ. Ε. Στυλογιάννης -Τηλ.2132000456-9, FAX 210-2776131.

                                                        

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Φώτιος Τσομπάνογλου

 Δείτε αναλυτικά τη διακήρυξη εδώ

 

 

Μοιραστείτε
Close Search Window