Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

                                                ΑΔΑ: ΩΣΛΟΩΚΥ-ΑΘΨ
                                 
                                             ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                    
ΝΟΜΟΣ:ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ:ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
& ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ
                                                              Ημερομηνία 8/4/2016
                                                                   Αριθμ. Πρωτ.9258

Περίληψη διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες σίτισης της Δημοτικής Κατασκήνωσης

                       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή η οποία θα καθορίζεται ως εξής :
α) Χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή  επί των τιμών του ενδεικτικού προϋπολογισμού  της  με αριθμ.πρωτ.3831/1-3-2016 μελέτης της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας στις ομάδες 4β,5,6α,7,8α(8α1 έως 8α14) & και 8β  και αντίστοιχα επί των τιμών του ενδεικτικού προϋπολογισμού  της  με αριθμ. πρωτ. 6818/9-3-2016 μελέτης της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας.
β) Μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στην νόμιμα διαμορφούμενη μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης του, με βάση τις μέσες τιμές αυτών των ειδών που ανακοινώνονται από την Περιφέρεια Αττικής-Δ.νση Ανάπτυξης – Τμήμα Εμπορίου για τις ομάδες 1,2,3,4α,6β της με αριθμ.πρωτ.3831/1-3-2016 μελέτης της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας για την  προμήθεια των παρακάτω προϊόντων:
• Ελαιόλαδου
• Αυγών
• Ειδών Μαναβικής
• Κρεάτων με ποσοστό έκπτωσης
• Κρεάτων, κοτόπουλων, κατεψυγμένων με χαμηλότερη τιμή
• Αναψυκτικών.
• Κατεψυγμένων προϊόντων με χαμηλότερη τιμή. 
• Παγωτών
• Ειδών Παντοπωλείου.
• Άρτος
Όλα τα προς προμήθεια είδη και οι ποσότητες τους, αναφέρονται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό των μελετών με αριθμ.πρωτ.3831/1-3-2016 & 6818/9-3-2016 μελέτης της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας, ο οποίος ανέρχεται στο ποσό  των  67.481,42 €  με τον αντίστοιχο ανά κατηγορία  Φ.Π.Α.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Γραφείο Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού, την 9/5/2016  ημέρα Δευτέρα, ώρα  10:00 π.μ.

Οι προσφορές θα υποβάλλονται μέχρι 14:30μ.μ της προηγούμενης ημέρας του Διαγωνισμού, στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας-Γραμματείας-Πρωτοκολλου του Δήμου Νέας Ιωνίας με διαβιβαστικό, στην Δ/νση Αγ. Γεωργίου 40 Νέα Ιωνία ή από 9;30 έως 10:00 την ημέρα   διενέργειας του Διαγωνισμού στην Αρμόδια Επιτροπή.

 Μετά το πέρας αυτής της ώρας λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών.

Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής για ποσό που αντιστοιχεί στο 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, χωρίς το Φ.Π.Α.

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι (συμμετέχοντες στο διαγωνισμό) μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για μία ή περισσότερες ομάδες , υπό την προϋπόθεση ότι στην προσφορά τους θα περιλαμβάνεται το σύνολο των ειδών κάθε ομάδας.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού, παρέχονται τις ημέρες Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 8:00π.μ-15:00μ.μ., από το γραφείο  Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Οµοίως το σύνολο των τευχών του διαγωνισµού θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήµου και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://neaionia.gr.

 Αρμόδιος ο Κ. Στυλογιάννης Ευάγγελος στην Διεύθυνση  Αγ. Γεωργίου 40 –Νέα Ιωνία. Τηλέφωνα επικοινωνίας:213 2000456-459.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΦΩΤΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Για τη Διακήρυξη πατήστε εδώ

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε
Close Search Window