Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

                                                                    ΑΔΑ: 7Α5ΔΩΚΥ-84Α
             
EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      Ν. Ιωνία 08/06/2017
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                       Αρ. Πρωτ. 16202
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ                   

     ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

        Ο Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση ασφαλτοταπήτων δημοτικών οδών έτους 2016» δαπάνης κατά τον προϋπολογισμό 500.000€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΣΑΤΑ και ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΠ.

    Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Επιτροπή Διαγωνισμού στις 04.07.2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 (λήξη παράδοσης προσφορών), στα γραφεία του Δήμου Νέας Ιωνίας, Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, προσερχόμενοι, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, να λάβουν γνώση των σχετικών τευχών της Μελέτης και να παραλάβουν τα αντίστοιχα τεύχη έναντι, του ποσού των δέκα ευρώ (10 €), από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Ιωνίας, Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου, τηλ. 213 2000 455, το αργότερο μέχρι και  Πέμπτη 29.06.2017.
Αν για οποιονδήποτε λόγο δε διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία ή αν διεξαχθεί μεν αλλά δεν κατατεθεί καμιά προσφορά, θα διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη Αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με FAX  πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν τη νέα ημερομηνία σε όσους έλαβαν τεύχη του διαγωνισμού και την ίδια ώρα (10:00 π.μ.). Η ίδια διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί και δεύτερη φορά με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις. Τα ρεύχη δημοπρατήσεως, πλήν του εντύπου προσφοράς, μπορούν να ληφθούν σε ηλεκτρονική μορφή δωρεάν από την ιστοσελίδα «Προκηρύξεις Διαγωνισμών» της διαδικτυακής πύλης του Δήμου www.neaionia.gr.
   
    Σημειώνεται ότι στις νέες αυτές ημερομηνίες μπορούν να ζητήσουν και να λάβουν τεύχη του διαγωνισμού και να συμμετάσχουν σ΄ αυτόν ενδιαφερόμενοι που δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον την  προηγούμενη φορά. Στην περίπτωση αυτή τεύχη μπορούν να δίδονται μέχρι και δύο εργάσιμες ημέρες πριν το διαγωνισμό (η ημέρα του διαγωνισμού δεν προσμετράται).    
    
    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται σε έργα ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ – τάξη Α’  και που είναι εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης.
Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 και των παρ. 1 (ε)  και 3 (β)του άρθρου 76  του ν. 4412/2016.

     Για την εγγύηση συμμετοχής στο Διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς κατά τους όρους της παρ. 1α) του άρθρου 72 του Ν.4412/2016 του ποσού των οκτώ χιλιάδων εξηντατεσσάρων ευρώ  και πενήντα δύο λεπτών  (8.064,52€).

             

            Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής  
 
                                                  Φ. Τσομπάνογλου       

Για τη Διακήρυξη πατήστε εδώ

Για τα τεύχη δημοπράτησης πατήστε εδώ

Μοιραστείτε
Close Search Window