Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                         Νέα Ιωνία, 27/07 /2017
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                                                Αρ. Πρωτ : 22100
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Ταχ. Δ/νση : Αγίου Γεωργίου 40
Ταχ. Κώδ. : 142 34 Νέα Ιωνία
Πληροφ. : Ε. Στυλογιάννης
Τηλέφ. : 2132000456-459
ΦΑΞ : 2102776131

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Προκηρύσσει Διεθνή Ηλεκτρονικό Δημόσιο Ανοιχτό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών για τη κάλυψη των αναγκών του Δήμου Νέας Ιωνίας, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 93.0000,00 ευρώ εκ των οποίων 75.000,00 ευρώ είναι για την προμήθεια και 18.000,00 Ευρώ είναι για Φ.Π.Α. 24%. Θα χρηματοδοτηθεί από τακτικούς πόρους του Δήμου και συγκεκριμένα από τον προϋπολογισμό οικον. έτους 2017 βαρύνοντας τις εγγεγραμμένες πιστώσεις στον Κωδικό Εξόδων: Κ.Α 35.6699.0003 με τίτλο: «Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών» ποσού 93.000,00€.
Τα υπό προμήθεια είδη, η ποσότητα και οι προδιαγραφές αναφέρονται αναλυτικά στην 3Α3432/2017 μελέτη που συντάχθηκε από Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και αποτελεί το παράρτημα Α’ της Προκήρυξης.
Τα προμηθευόμενα είδη θα ικανοποιούν τις τεχνικές προδιαγραφές της ως άνω μελέτης, καθώς και τις προδιαγραφές που ισχύουν με βάση την κείμενη νομοθεσία.
Η προμήθεια θα γίνει από το ελεύθερο εμπόριο με Ηλεκτρονικό Ανοιχτό Διεθνή Διαγωνισμό και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα κριτήρια αξιολόγησης της ως άνω μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
Η διενέργεια του διαγωνισμού θα γίνει με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.
     
   

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΣΗΔΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 

Διαδικτυακή πύλη
www.promitheus.gov.gr
του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

31/7/2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00μμ

31/7/2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00

25/8/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00μμ

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.
Για την ανωτέρω παροχή υπηρεσίας δεκτοί στο διαγωνισμό, γίνονται:
α) Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
β) Οι συνεταιρισμοί.
γ) Οι ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά.
– Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το 2% (δύο) τοις εκατό (%) του προϋπολογισμού της μελέτης, χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι 1.500,00€, εφ’ όσον ο προσφέρων συμμετέχει για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών, άλλως για ποσό που θα καλύπτει το 2% (δύο) τοις εκατό (%) της προϋπολογισθείσας δαπάνης προ Φ.Π.Α. για το συγκεκριμένο όχημα.
– Η εγγύηση πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του άρθρου 2.4.5 της παρούσας. Εγγύηση που αναφέρει χρόνο ισχύος μικρότερο απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
– Η εγγύηση συμμετοχής ανεξάρτητα από το όργανο που θα την εκδώσει, πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα: ημερομηνία έκδοσης, τον εκδότη, το ότι απευθύνεται στο Δήμο Νέας Ιωνίας, τον αριθμό της εγγύησης, το ποσό που καλύπτει και την πλήρη επωνυμία και τη διεύθυνση του συμμετέχοντος υπέρ του οποίου εκδίδεται.
– Η εγγυητική επιστολή θα πρέπει να έχει συνταχθεί με τον τρόπο που ορίζει το άρθρο 26 του Ν. 4412/2016 η το υπόδειγμα στο παράρτημα Γ της Διακήρυξης με Αρ. Πρωτ. 22100/27-07-2017.
– Προσφορές χωρίς εγγύηση ή χωρίς την προσήκουσα κατά τα ανωτέρω, εγγύηση θα απορρίπτονται ως απαράδεκτες και δεν θα λαμβάνονται υπ’ όψιν. – Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και τα λοιπά συμβατικά τεύχη διατίθενται από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Ομοίως το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://neaionia.gr .
– Περισσότερες πληροφορίες για τη διακήρυξη θα παρέχονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού του Δήμου Ν. Ιωνίας στην οδό Αγ. Γεωργίου 40 στον 1ο όροφο και στα τηλ.213.2000456-59.
– Τα έξοδα δημοσίευσης στις εφημερίδες θα βαρύνουν τον ανάδοχο.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΦΩΤΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
 

Αναλυτικά:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ πατήστε εδώ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ πατήστε εδώ
ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ πατήστε εδώ
Μοιραστείτε
Close Search Window