Ειδήσεις - Τύπος|

         
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                           Νέα Ιωνία : 11/6/2012
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΘΛΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ                                    
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
                                                                                                                                                                             

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 2012

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο κύκλος μιας σειράς εκδηλώσεων της «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.), του Δήμου Ν. Ιωνίας, με την Τελική Εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012.
Η Τελική Εκδήλωση συνεχώς αναβαθμίζεται τόσο στον οργανωτικό τομέα, όσο και στην ποιότητα των προγραμμάτων που παρουσιάζονται σ’ αυτή, με συνέπεια να προσελκύει όλο και περισσότερους δημότες-θεατές για να παρακολουθήσουν το εκπληκτικό θέαμα, καθώς επίσης και περισσότερους αθλούμενους κάθε νέα χρονιά.

Φέτος η προσέλευση του κόσμου ήταν θεαματική, το Δημοτικό Στάδιο ήταν κατάμεστο και οι θεατές απόλαυσαν το καταπληκτικό θέαμα των προγραμμάτων του Ο.Π.Α.Ν.
Παρουσιάστηκαν 28 προγράμματα μαζικού λαϊκού αθλητισμού, Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, Μοντέρνων Χορών, Dance Aerobic, Hip Hop, Kick Boxing και Ειδικής Αγωγής.

Την εκδήλωση κάλυψαν ιατρικά ο γιατρός κος Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος και η νοσηλεύτρια κα Παπαχρήστου Κατερίνα από το Γενικό Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο που πάντα στηρίζει τις προσπάθειες για άρτιες διοργανώσεις του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας στο Μαζικό Αθλητισμό της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κος Ξενοφών Κυριακόπουλος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Τσοπάνογλου Φώτης, ο αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν κος Κωστιδάκης Τάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Τσοπανίδου Γεωργία, κα Δημητσάνου Αναστασία, κος Γιάννης Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Β΄θμιας Σχολικής Επιτροπής κος Σπράος Δημήτρης, ο αντιπρόεδρος Α΄θμιας Σχολικής Επιτροπής κος Κρέτσης Κώστας, η κα Αρώνη Μαίρη από το σύλλογο φίλων Στέλιου Καζαντζίδη, και άλλοι επίσημοι. 
 
 

    Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

      
 

Μοιραστείτε
Close Search Window