Ειδήσεις - Τύπος|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                 
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ                                                             
Δ/ΝΣΗ ΚΑΘ/ΤΑΣ & ΜΗΧ/ΚΟΥ
Δ/νση: Ομορφοκκλησιάς & Ολυμπίας
Τηλ: 210 2756000 – 210 2799578                                         
Fax: 210 2797065
                                              

Δελτίο τύπου
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

 Ο Δήμος μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία και το σεβασμό του  στην προστασία του περιβάλλοντος, στα πλαίσια της εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων συσκευών, συνεχίζει το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.), υπογράφοντας τριετή σύμβαση με την εταιρεία FREE- RECYCLE, η οποία θα αναλάβει στο εξής τη συλλογή και μεταφορά των ηλεκτρικών συσκευών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης. 

Η εταιρεία FREE-RECYCLE, έχει οργανώσει σύστημα συλλογής και μεταφοράς προς ανακύκλωση, Απόβλητων Ειδών Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), σύμφωνα με το θεσμικό και  νομικό πλαίσιο που ισχύει στην Ελλάδα.

 Η εταιρεία  αναλαμβάνει με δικά της μέσα, προσωπικό και εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση αλλά και οιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο, να συλλέγει από τους χώρους κατοικίας ή εργασίας, εντός των ορίων του Δήμου μας, τις προς ανακύκλωση συσκευές. Επίσης, σε συνεργασία πάντα με το Δήμο, θα αναλάβει να προωθήσει το πρόγραμμα, ενημερώνοντας τους δημότες με όλα τα πρόσφορα μέσα (ενημερωτικά φυλλάδια, αφίσες, happenings κ.α.), για τη σημασία και το όφελος της Ανακύκλωσης των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών.

To προσεχές διάστημα θα τοποθετηθούν ειδικοί κάδοι σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, όπου οι πολίτες θα μπορούν να αφήνουν τις μικροσυσκευές που προορίζονται για ανακύκλωση. Όσοι δημότες μας (ιδιώτες ή επαγγελματίες) επιθυμούν να ανακυκλώσουν ογκώδεις ηλεκτρικές συσκευές, μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, για την  άμεση παραλαβή τους.

Τα στοιχεία  επικοινωνίας της εταιρίας FREE-RECYCLE είναι:
• Τηλ: 210 8064402 
• Fax: 210 8064402     
• e-mail.

Μοιραστείτε
Close Search Window