Ανακοινώσεις, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις – Φωτογραφίες - Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις Δήμου|

Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις της 5ης ημέρας των Ιωνικών Hμερών Mνήμης & Πολιτισμού 2024

  Μια συγκλονιστική βραδιά γεμάτη αξιοθαύμαστες εκδηλώσεις έζησαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις, της πέμπτης ημέρας των Ιωνικών Ημερών Μνήμης & Πολιτισμού.
Τα περίπτερα των Συλλόγων και των φορέων άνοιξαν για να υποδεχθούν το κοινό και παρουσίασαν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
Στον εξωτερικό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένας Μάγος που ΄ταν γάτος» από τη συγγραφέα του βιβλίου Μαρία Σαμψωνάκη.
Και αυτή η παρουσίαση παιδικού παραμυθιού ήταν μια δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκη.
Οι φίλοι του θεάτρου σκιών είχαν, για άλλη μια ημέρα, την ευκαιρία να κατασκευάζουν φιγούρες στο περίπτερο Καραγκιόζη του Τάκη Κωστιδάκη.

  Στη συνέχεια ακολούθησε το εξαιρετικό Μουσικό σύνολο «Μένουμε πάντα παιδιά», από την Παιδική -Νεανική -Γυναικεία χορωδία υπό τη διεύθυνση της Εύης Χλωρού. Μας μάγεψαν και μας ταξίδεψαν με την υπέροχη μουσική τους.

  Παράλληλα στον εσωτερικό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου διεξήχθησαν δυο εξαιρετικές και ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις.
Η Παρουσίαση της εκδοτικής δραστηριότητας από τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος» Ξάνθο Μαϊντά.
Η Ομιλία – εισήγησή με θέμα την Χορευτική Τέχνη της Κρήτης από τον ερευνητή και δάσκαλο Κρητικών χορών Γιάννη Μεγαλακάκη.
Η Βραδιά ολοκληρώθηκε στο προαύλιο του 4ου Δημοτικού Σχολείου με μια εξαιρετική Παράσταση Μαριονέτας για μικρούς και μεγάλους. Οι Αθηναϊκές Μαριονέτες παρουσίασαν την όπερα του Gioachino Rossini “Ο κουρέας της Σεβίλλης”, ένα εμβληματικό έργο σε προσαρμογή κειμένου και σκηνοθεσία για όλη την οικογένεια από τον Παύλο Εμμανουηλίδη. Οι θεατές καθηλώθηκαν από την εξαιρετική παράσταση μαριονέτας.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας κ. Παναγιώτη Μανούρη, την κα Αγγελική Σακαλόγλου, Δημοτική Σύμβουλο και Εκπρόσωπος της Παράταξης «Δύναμη προοπτικής», τον κ. Λουκά Χριστοδούλου Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους που συμμετείχαν.

  Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν, όλους τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τον κόσμο που παρακολούθησε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας.

  Ευχαριστούμε θερμά τις χορηγούς εταιρίες των Ιωνικών Ημερών Μνήμης & Πολιτισμού 2024, Σουρωτή, Eurobank, έπιπλα Τηνιακός, RUCYCOM, Κάβα ΝΕΚΤΑΡ.

Μοιραστείτε
Close Search Window