Ανακοινώσεις, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις – Φωτογραφίες - Δραστηριότητες|

Η Δεύτερη ημέρα των Ιωνικών Ημέρων Μνήμης & Πολιτισμού 2024 ξεκίνησε με το άνοιγμα και λειτουργία των περιπτέρων.

  Τα μέλη, οι εθελοντές, οι υπεύθυνοι των Συλλόγων και φορέων των περιπτέρων υποδέχτηκαν τον κόσμο που έφτασε έξω από το συνεδριακό κέντρο με χαμόγελο και πολλές δράσεις.
Μέσα από τις δράσεις αυτές οι Σύλλογοι της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το πολιτιστικό τους προϊόν.
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή και παράλληλες δράσεις από τους συλλόγους στο γήπεδο 5Χ5 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου.
Στον χώρο του Παναιτωλίου οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία, να δουν και να θαυμάσουν τα έργα της Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών των τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων, που κοσμούν τους τοίχους του.
Στον χώρο έξω από το Συνεδριακό Κέντρο η Δημοτική Βιβλιοθήκη πραγματοποίησε δράση με τίτλο «Είδη υπό εξαφάνιση» με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων παιδιών.
Στη συνέχεια άνοιξε ο μπερντές της ομάδας «ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ, Θέατρο κούκλας και σκιών» με τον Μπάμπη Κωστιδάκη, παρουσιάζοντας στο κοινό την κλασική κωμωδία του παραδοσιακού θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης γιατρός».
Η βραδιά συνεχίστηκε με τον εξωτερικο χώρο του Συνεδριακού κέντρου να γεμίζει μουσικές.
Ο Χρήστος Παπαγεωργόπουλος μας ταξίδεψε σε έντεχνες μουσικές διαδρομές ενώ στη συνέχεια το νεανικό σχήμα “Ασύμμετροι” μας έβαλαν σε μονοπάτια της ελληνικής όσο και της ξένης μουσικής.
Η υπέροχη αυτή βραδιά συνεχίστηκε στο προαύλιο του 4ου Δημοτικού Σχολείου με μια συγκλονιστική Συναυλία της Νεολαίας.
Στο Α΄ μέρος η Χαριτίνη Πανοπούλου μας χαρίσει ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με τίτλο «Φανταστικά» με Ελληνικό και Ξένο έντεχνο τραγούδι.
Στο Β΄ μέρος απολαύσαμε μια μουσική παράσταση απο τον Δημήτρη Γαλίτη και την Αγάπη Παπαμήτσου που μας γέμισε συναισθήματα.

  Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Συλλόγους και φορείς για τη συμμετοχή τους, αυτοί είναι η ψυχή των Ιωνικών Ημερών, όλους του συντελεστές των εκδηλώσεων, τους εθελοντές, τους ανθρώπους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις.

 

 

Μοιραστείτε
Close Search Window