Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                  ΑΔΑ: Ψ14ΒΩΚΥ-ΝΩΤ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Κωδικός Αριθμός Μ.Α.Α.Η.Τ.: 1007.E84608.0001

Ταχ. Δ/νση        : Αγίου Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου

Τ.Κ.                    : 142 34, Νέα Ιωνία

Πληροφορίες  : Ν. Τζες

Τηλέφωνο         : 213 2000459, 456, 451, 557, 556

E-mail               : procurement@neaionia.gr

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, «κάτω των ορίων», με σφραγισμένες προσφορές, για την εκτέλεση της προμήθειας ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών του Δήμου Νέας Ιωνίας, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 160.734,20 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης: www.promitheus.gov.gr του ως άνω Συστήματος, με Συστημικό Αριθμό: 349197.

Πρόσβαση στα έγγραφα: Η Διακήρυξη θα αναρτηθεί στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., ενώ η Περίληψη αυτής στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στον τοπικό τύπο. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς  μπορούν να έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης μέσω της ιστοσελίδας της Αναθέτουσας Αρχής, στη διεύθυνση (URL): https://neaionia.gr/prokiryxeis-diagonismoi, στη διαδρομή: Προκηρύξεις Διαγωνισμών ► Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί.

Κωδικοί C.P.V.: 39830000-9: «Προϊόντα καθαρισμού» & 19640000-4: «Σάκοι και τσάντες αποβλήτων και απορριμμάτων».

Προθεσμία παραλαβής προσφορών & διενέργεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. (www.promitheus.gov.gr). Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο Σύστημα ορίζεται το Σάββατο, 24/08/2024 και ώρα 08:00 π.μ. και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Παρασκευή, 13/09/2024 και ώρα 21:00 (η οποία αποτελεί και την ημέρα διενέργειας του Διαγωνισμού).

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών, θα πραγματοποιηθεί τέσσερεις [4] εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι την Πέμπτη, 19/09/2024 και ώρα 10:00 π.μ.

Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς για επτά [7] μήνες, χρονικό διάστημα υπολογιζόμενο από την επόμενη της διενέργειας του Διαγωνισμού. Προσφορά η οποία ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο από τον ανωτέρω προβλεπόμενο απορρίπτεται.

Κριτήριο ανάθεσης σύμβασης: Κριτήριο κατακύρωσης της σύμβασης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει της τιμής ανά ΤΜΗΜΑ (χαμηλότερη τιμή ανά ΤΜΗΜΑ). Οι προσφορές μπορούν να αφορούν είτε ένα [1] ΤΜΗΜΑ, ή/και περισσότερα ΤΜΗΜΑΤΑ της οικείας μελέτης, υπό την προϋπόθεση – αίρεση ότι η κάθε προσφορά θα περιλαμβάνει το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών που συγκροτούν το κάθε ΤΜΗΜΑ. Σημειωτέον, ότι δεν εξετάζεται τυχόν υπέρβαση των επιμέρους τιμών κατ’ είδος, καθώς κριτήριο ανάθεσης – κατακύρωσης της σύμβασης αποτελεί η συνολική προσφερόμενη τιμή ανά ΤΜΗΜΑ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Εγγύηση Συμμετοχής: Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία απαιτείται η κατάθεση Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής, το ύψος της οποίας ορίζεται σε δύο [2] τοις εκατό [%], υπολογιζόμενη επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), του κάθε ΤΜΗΜΑΤΟΣ συμμετοχής. Η Εγγύηση Συμμετοχής πρέπει να έχει ισχύ για τουλάχιστον τριάντα [30] ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς.

Για πληροφορίες ή/και τυχόν διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να απευθύνονται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Τμήμα Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού του Δήμου Νέας Ιωνίας,  [τηλέφωνα επικοινωνίας: 213.2000459, 456, 451 & E-mail: procurement@neaionia.gr, αρμόδιοι υπάλληλοι: Κος Ν. Τζες, Κος Σ. Προβίδας].

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΜΑΝΟΥΡΗΣ

 

Εσωτερική Διανομή:

Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου

Γενικό Γραμματέα

Αντιδήμαρχο Οικονομικών

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Αντιδήμαρχο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας – Γραμματείας – Πρωτοκόλλου

Αντιδήμαρχο Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών

Αντιδήμαρχο Αθλητισμού

Αντιδήμαρχο Πολιτισμού

Διεύθυνση Υπηρεσιών Δόμησης

Διεύθυνση Κ.Ε.Π.

Αντιδήμαρχο Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης

Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Σχολικών Επιτροπών

Τμήμα Προϋπολογισμού & Λογιστηρίου

Τμήμα Προμηθειών & Διαχείρισης Υλικού

 

Για την Μελέτη σε μομορφη pdf πατήστε εδώ

Για την Διακήρυξη σε μορφή pdf πατήστε εδώ

Μοιραστείτε
Close Search Window