Ανακοινώσεις, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

Aγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες, ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες της Ορθοδοξίας μας.
Εορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου ,της Μητέρας όλων, σύμβολο αγάπης και προστασίας. Παράδειγμα ανιδιοτέλειας και προσφοράς.
Η Παναγία μας με τη Ζωή και την Κοίμησή Της μας δίνει δύναμη και ελπίδα.
Φέτος, για άλλη μια φορά, συνάνθρωποι μας δοκιμάστηκαν από την λαίλαπα της φωτιάς. Δυστυχώς η απώλεια της ανθρώπινης ζωής, των ζώων και του φυσικού πλούτου είναι μη αναστρέψιμη.
Η αλληλεγγύη και η συνεισφορά είναι απαραίτητη, για να απαλύνει αυτή την τραγωδία. Ας αναληφθούν οι ευθύνες από τους αρμόδιους και ενωμένοι ας γίνουμε επιτέλους πιο αποτελεσματικοί αλλά και ας ενεργήσουμε προβλέποντας και αποτρέποντας τόσο συνέπειες από την κλιματική αλλαγή όσο και τις εγκληματικές ενέργειες ασυνείδητων και αργυρώνητων εμπρηστών δολοφόνων του μέλλοντος των παιδιών μας.
Ας εορτάσουμε τη μεγάλη αυτή γιορτή με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον για το κοινό καλό προστατευοντας όλοι μαζί την γη που μας φιλοξενεί.
Νιώθω την ανάγκη μέσα από αυτό το μήνυμα να συγχαρώ όλες και όλους που με αυτοθυσία είναι στην πρώτη γραμμή αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους Συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες.

Μοιραστείτε
Close Search Window