Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ειδήσεις - Ανακοινώσεις|

.

Δήλωση του Δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

 

Η έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων αποτελεί την ολοκλήρωση μιας πολυετούς διαδικασίας προετοιμασίας των παιδιών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μία μόνο από τις πολλές σημαντικές στιγμές στη ζωή μας και σίγουρα δεν είναι η σημαντικότερη.

Ως εκπαιδευτικός θέλω να ευχηθώ στους συμμετέχοντες να έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν και να προσεγγίσουν τη διαδικασία με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι η συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι οι εξετάσεις δεν αποτελούν τον σημαντικότερο σταθμό της ζωής των νέων. Η ζωή είναι πολύπλευρη και έχει πολλές διαδρομές για να περπατήσει κάποιος.

Στη πορεία αυτή στο πλευρό των μαθητών βρέθηκαν οι οικογένειές τους, μέσα σε δύσκολες εποχές, στηρίζοντας τον αγώνα τους με υπομονή και επιμονή. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτό. Τα ίδια συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς που είναι ταυτόχρονα καθοδηγητές και υπερασπιστές της προσπάθειας.

Αγαπητά μου παιδιά, οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή μιας νέας ζωής, με νέες δυνατότητες, νέες ευκαιρίες και νέες προκλήσεις.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της συγκεκριμένης εξεταστικής διαδικασίας για τον καθένα, να είστε σίγουροι ότι είστε στο κέντρο των συναισθημάτων των γονιών σας και όλων των δικών σας ανθρώπων, στο κέντρο της προσοχής όσων οφείλουν να κάνουν πράγματα για εσάς!

 

Σας εύχομαι καλή δύναμη!

Παναγιώτης Μανούρης Δήμαρχος Νέας Ιωνίας

 

Μοιραστείτε
Close Search Window